Om Terrier iFokus

Välkommen till Terrier iFokus! 

Den här sajten är för dig älskar terriers! 

Målet med denna sajt är att samla alla oss som har, vill ha eller bara älskar terrierraser! Här kan man skriva allt som handlar om hundar från grupp 3, men också andra som till exempel bostonterrier, rysk svart terrier med mera. Även terrierblandningar är välkomna här! 
Exempel på inlägg kan vara tävlingsresultat, frågor, bildtrådar, åsikter, träning och mycket mer. Dela med dig av dina kunskaper och informera andra som är intresserad av dessa underbara hundar! 

Klicka här för att läsa sajtens regler.

Sajtvärd: 

FridaR

Jag som har startat denna sajten heter Frida Ramstedt, 18 år och har ett brinnande intresse för djur, men framförallt hundar. Min allra första hund som jag faktiskt kunde arbeta med är min Norfolkterrier Calle på 4 år. Denna lilla, charmiga hund har förändrat hela mitt liv och tack vare detta fick jag upp ögonen för dessa hundar. För mer information om mig, besök min profil Glad

Medarbetare:

CayKantos

Hejhej! Mitt namn är Cajsa Lermark och jag är Medarbetare på denna sajt. Jag har även nyss fyllt 18 år och är absolut djurgalenGapskrattar Tyvärr har jag ingen egen hund men släktingar har hundar jag hjälper träna och ta hand om då och då. Det stora hundintresset startade för ca 2 år sen på en praktikplats jag hade då jag fick lära mig en massa om dom olika raserna. Så tack vare det är jag nu inte bara reptil- och kattgalen, jag har även blivit hundgalen. Vill du veta mer om mig är det bara att PM:a Cool

Jaxination

Halloj! Hanna Andersson heter jag. en 20 årig terrierägare, som hjälper till på sajten tillsammans med de andra. Jag har 2 Jack russell terriers, en tik på 7 år och en hane på 3 år. Tävlar och tränar aktivt i agility, rallylydnad, lydnad, viltspår, bruks, gryt och massor av annat. Jag är även utbildad Djurvårdare plus SBK-utbildad Hundcoach. Mesta av tiden går åt till hundarna. Men de varvas med datorn ibland, då jag driver rasklubbens hemsida. Vill ni veta mer om mig, släng iväg ett PM, eller besök oss på hemsidan som finns på min infosida!

Värd

Avatar för FridaR

Medarbetare

Avatar för CayKantos Avatar för Jaxination Avatar för Lon@