Terrierprat

Skotträdd

2015-10-23 14:20 #0 av: FridaR

Det här med skotträdsla har aldrig varit några problem med min hund, han reagerar knappt. Har dock varit med om andra hundar där man behövt ha radio på, ge Adaptil, sitta med dom hela tiden osv. 

Ni som har skotträdda hundar, hur gör ni på till exempel nyår och andra tillfällen där era hundar utsätts för detta?

Vänliga hälsningar Frida Ramstedt
Sajtvärd för Terrier iFokus & medarbetare på Hundar iFokus
springandetassar.weebly.com

Anmäl
2015-10-26 22:11 #1 av: Jaxination

Har en berörd och en oberörd. Ska prova adaptil till henne i år. Vi brukar bara låta henne vara. Försöka ha lite musik, men annars ligger hon mest i sin bur och skakar. Dock vågar hon inte gå ut på minst en vecka. 

/ Hanna Andersson
Värd för Jack Russell Terrier
 / Medarbetare på Terrier
| www.JAXINATION.se |

Anmäl
2015-10-27 08:20 #2 av: Karolina-H

Jag har en väldigt skottberörd hund, hon får total panik och kan gå in i chock (hänt 1 gång med akut veterinärbesök som resultat) Jag ger henne därför lugnande på nyår och det mår hon så bra av, hon och jag brukar spendera 12 slaget på toaletten där hon sover i sin bur och jag skålar med mig själv. Allt för att hon inte ska må dåligt. Har testat de flesta olika medlen som finns på marknaden men de receptbelagda från veterinären är de enda som har funkat

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.