2015-11-20 14:08 #0 av: Jaxination

Den 9:e Januari mellan 8.30 - 18.00 ordnar Jack Russell Klubben en aktivitetsdag i Linköpings nya hall "Anicura Hundcenter". Få tips, info och träna med 3 riktigt duktiga Ekipage med sina JRT. 

Detta är taget från klubbens hemsida:

Kostnad: 1000:- för medlemmar i Jack russell terrier klubben. 1300:- för icke medlemmar. 

Välkomna till en fartfylld dag för alla som vill arbete med sin jack russell. Dagen kommer att bestå av tre olika delar och riktar sig till ekipage på olika nivåer från såväl nybörjare som vill komma igång med någon ny hundsport som till er redan aktiva som vill vidareutvecklas som tävlingsekipage. 

Kursdagen består av två olika träningspass och en spännande föreläsning.

 Innehåll: 

  •  2,5 h trickträning. Ni får lära er enkla och roliga trick som går att träna hemma i vardagsrummet och som ger hundarna mental stimulans samtidigt som de får träna upp exempelvis muskelstyrka och kroppskontroll. För er som redan är i full gång med trickträning blir det även fokus på att länka ihop kedjor och använda tricken till att bygga freestyleprogram. Instruktör är Malin Perlskog som tävlar freestyle i den högsta klassen tillsammans med sin jack russell terrier Tobi. 

  • 1,5 h föreläsning med Marie Söderström kring hur ni håller era fyrbenta träningskompisar starka och skadefria. Marie är legitimerad djursjukskötare, certifierad hundfysioterapeut samt hundmassör. Hon är dessutom ägare och tränare till jack russell terriern Zick-Zack som tävlar på elitnivå i spår och lydnad. 

  •  4 h fartfylld agilityträning. För er som vill komma igång med sporten blir det grundträning och för er som redan tränar agility blir det handling. Instruktör är Enya Habel som tillsammans med sin jack russell terrier Sidney tävlar agility i högsta klass. Detta är ett ekipage som gång på gång leverarar snabba och säkra nollade lopp så ni som redan är ute på tävlingsbanorna kan ni få god hjälp att finslipa er teknik. 

Lunch och fika ingår. 

Anmälan: 

Sker via mail till: suppleant@jackrussellklubben.se 

Vid anmälan ange: Namn, adress, telefon, eventuellt medlemsnummer, eventuella allergier, namn och ålder på hunden samt om ni har tidigare erfarenheter från någon av hunsporterna. 

Fram till den 1/12 är anmälan enbart öppen för medlemmar i jack russell terrier klubben. Därefter kommer det i mån av plats öppnas upp för övriga jack russell ekipage. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller!

Läs mer här:

http://jackrussellklubben.se/dokument/Aktiveringsdag.pdf

eller på rasklubbens hemsida, www.jackrussellklubben.se